KULTer.hu - Cserélje le szótárát!
30149
event-template-default,single,single-event,postid-30149,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Cserélje le szótárát!

2010. dec. 7. - 09:00

1088 Budapest


Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Szabó Ervin tér 1.


Szótárcserére szólít fel az Akadémiai Kiadó mindenkit, akinek a polcán korábbi kiadású kötetek pihennek. A cél az, hogy az angol és német szótárak, illetve a magyar szinonimaszótár legfrissebb kiadásait forgassák a szótárhasználók. A kiadó hagyományt teremtett csereprogramjával, és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is akár 40%-os kedvezménnyel adja a legújabb kiadásokat. Cserébe csupán azt kéri, hogy egy korábbi Akadémiai kiadású szótárat vigyenek a helyszínre a vásárlók. Az akció december 1-9. között tart.

A cserével egybekötött vásáron nemcsak az idegen nyelvet használóknak kedveznek, hanem minden könyvolvasónak. Számos kiadványukat kedvezményesen kínálják, és a Bazár szekció keretében 500 Ft-ért lehet hozzájutni egyes kötetekhez.

A helyszínül szolgáló Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban december első két napján kulturális- és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket: a nyitórendezvényen műveltségi vetélkedő mellett a humor is szerepet kap Gundel Takács Gábor és a Dumaszínházas Kiss Ádám közreműködésével.

Az Akadémiai Kiadó stílusosan a Szótárcsere és -vásár rendezvényét december 7-én angol és német próbanyelvvizsgával is színesíti.