KULTer.hu - DiP Design Passage & Közös Piac
52762
event-template-default,single,single-event,postid-52762,ajax_updown_fade,page_not_loaded

DiP Design Passage & Közös Piac

2014. jún. 7. - 11:00

1061 Budapest


Design Passage, Király utca 8-10.


DIP

A Deák tértől néhány lépésnyire, a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.

Budapest legújabb design vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, illetve játékok is megtalálhatók.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A Közös Piac 2013 tavaszától havonta várja az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, fűszerek és még sok-sok, odaadó figyelemmel és szeretettel készült finomság! A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül.