KULTer.hu - DNA analóg fotókiállítás @ Footshop Art Space // megnyitó
104996
event-template-default,single,single-event,postid-104996,ajax_updown_fade,page_not_loaded

DNA analóg fotókiállítás @ Footshop Art Space // megnyitó

2018. nov. 8. - 19:00

Budapest


Footshop Art Space, Kristóf tér 4.


Folytatódik a Footshop exkluzív kiállítássorozata. Az Art Space keretén belül ezúttal Ahinaa, a Nanushka brand egyik vezető tervezője és Barnie, az itthon és külföldön egyaránt elismert fotográfus analóg kiállítása tekinthető meg.

Perjési Ahinaa a világszerte ismert Nanushka brand egyik vezető tervezője, aki emellett rendszeresen tart fenntartható divattal kapcsolatos workshopokat hazai és külföldi megrendelők számára egyaránt. A fiatal tehetség szakmai körökben stylistként és art directorként is ismert, egyedi, progresszív stílusa azonnal felismerhető.

Tóth Barnabás, azaz Barnie a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia mesterszakán végzett, a fotózás iránti rajongása pedig azóta is töretlen. Dolgozott már Párizsban és fotózta többek között a Beastie Boyst is, rendszeres megrendelői pedig többnyire magazinok, ügynökségek és különböző vállalatok közül kerülnek ki.

A DNA címet viselő analóg fotósorozat különlegessége, hogy a modellek a való életben testvérek, némelyiküket az underground zene és divat világából ismerhetjük.

Az ingyenes kiállítás november 8-tól december 15-ig látogatható.

A Facebook-esemény itt érhető el.

Térkép nem érhető el