KULTer.hu - EGOrombolók 3.
41762
event-template-default,single,single-event,postid-41762,ajax_updown_fade,page_not_loaded

EGOrombolók 3.

2013. jún. 1. - 19:00

Egopolisz


Valahol, a hatodik kerületbenValahol a hatodik kerületben. Ha szeretnél jönni, küldj egy e-mailt az EGOrombolók Facebook-oldalán keresztül, vagy az egorombolok@gmail.com-ra, és elküldjük a pontos címet, mert az underground jó.

Egopoliszban mindenki járt már, vagy épp most is ott van. Felfogható a minket körülvevő konkrét városnak, az itt nap mint nap arcunkba fröccsenő helyzeteknek, de tekinthetjük a több millió önálló kis városállam egyikének is, melynek többnyire két karja, két lába, egy agya van, mely motorként hajtja és hozza létre saját, érdekes döntéseit, lépéseit. Stratégia és ütközet, szinte nap mint nap. Meddig bírják a város falai?

Minden helynek vannak érintetlen területei – szabad mezők, egy szoba vagy csak egy karosszék. Ezek határterületek, ahol van idő a végiggondolásra vagy épp a semmit nem gondolásra. Mi Egopolisz határára, a várostábla mellé, egy összművészeti piknikre hívjuk az embereket.

Kik jönnek és mit hoznak? Hegedűs János: fotóablakok / Herold Eszter: mozdulatok / Jakatics-Szabó Veronika: képszövet / Kiss Adél, Könyv Kata, Ujfalusi Éva: jelek a vásznon / Kubiszyn Viktor: dzsanki noir / Magolcsay Nagy Gábor: módosult valóság / Mayer Éva: táblák / Mayer József: hangok / Peter Ogi: szavak / Payer Imre: létsorok / Palman Zsuzsi: videoösvény /Rónai-Balázs Zoltán: oldalak / Szabó Imola Julianna: rétegek / Váradi Gábor: élőkép.