KULTer.hu - Electronic Seasons Festival
30546
event-template-default,single,single-event,postid-30546,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Electronic Seasons Festival

2011. Már. 12. - 22:00

Budakalász


Budakalászi Sportcsarnok, Omszk park 1.


ESF

2011 új korszak kezdetét jelenti a magyarországi parti életben. Egy vadonatúj rendezvénysorozat születésével átrajzolódik a hazai e-zenei térkép, és megjelenik egy teljesen szokatlan, eredeti, semmivel sem összetéveszthető, üde színfolt: az Electronic Seasons Festival.
Ami miatt egészen biztosan be fogja lopni magát a közönség szívébe az ESF: a szemtelenül olcsó italárak, a lenyűgözően magas színvonalú technikai felszerelés, a mindenki számára elérhető belépőjegy és a legkiválóbb hazai és nemzetközi DJ-k, valamint a látványról gondoskodó VJ-k. A rendezvény nem más, mint egy fesztiválra jellemző technikai háttérrel rendelkező klubest.
A különösen fontos személyiségeknek külön limitált VIP-szektor áll majd rendelkezésére, míg egy másik, ugyancsak korlátozott férőhelyes részleg a megvásárolható VIP-jegyek birtokosai számára lesz elkülönítve. Még mindig maradva a száraz tényeknél, nem titok, s a rendezvény neve is sugallja, hogy egy évben mindössze 4 ilyen megmozdulásra kerül sor, azaz minden évszak kezdetén egyszer lesz Electronic Seasons Festival. Minden alkalommal 2 neves külföldi és 3 hazai lemezlovas lép fel, akik mellett kiváló VJ-k szolgáltatják a látványshowt. Valamennyi ESF turnészerűen, egy-egy hazai nagyváros legnagyobb rendezvényhelyszínén, azaz sportcsarnokokban kerül megrendezésre, hogy kényelmesen elférjen nemcsak ez a professzionális technikai felszerelés, hanem ti, azaz a közönség is. A helyszínváltások másik nem titkolt célja, hogy mindenkihez közel kerülhessen a rendezvény, s ne kelljen több száz kilométert utazgatni.

További részletek az ESF honlapján.