KULTer.hu - Fran Palermo-koncert
81762
event-template-default,single,single-event,postid-81762,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Fran Palermo-koncert

2016. okt. 21. - 20:00

Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet tér


franpalermo

A Fran Palermo legújabb, Razzle Dazzle című albumuk igazi eklektikus dalcsokor lett, koncertjeik pedig tüzesek és izgalmasak, – erről pedig bárki megbizonyosodhat október 21-én az Akvárium Klubban.

A zenekar alig egy évvel bemutatkozó albuma után májusban jelentette meg Razzle Dazzle című második nagylemezét, s a népes csapat azóta sorra tölti meg a vidéki és budapesti koncerttermeket. Zenéjük ezernyi beat, riff, stílus és hangszer keveréke, a kirakós mégis egy egységes képet ad. A nyolc fős banda jellemzője a rock and roll, a mediterrán, révült tánc, a lüktető konga és a forró gitár riffek. Az akváriumos koncertre ráadásul több különlegességgel is készülnek, ugyanis vendégük lesz egy madridi csellista, illetve Henri és Dani harmadik fiútestvére, Joel is színpadra lép gitár poszton.

Előttük a The Matter nevű friss formáció játszik, akik most jelentették meg Get Out című bemutatkozó kislemezüket, a mediterrán vonalat pedig Jesus Vazquez mexikói gitártehetség erősíti, mariarchi szerelésben.

Jegyek az Akvárium Klubban vagy ide kattintva kaphatók, elővételesen 1.200 forintért, normál áron pedig 1.600 forintért.

Esemény a Facebookon