KULTer.hu - Galla Miklós könyvbemutatója
31669
event-template-default,single,single-event,postid-31669,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Galla Miklós könyvbemutatója

2011. okt. 14. - 18:00

1024 Budapest


Mammut Libri Könyváruház, Margit krt. 87-89.


Galla Miklós könyvbemutatója
A Jaffa Kiadó gondozásában a napokban került a boltokba Galla Miklós első könyve, a Könnyű műhaj, melyben magyar nyelvi leleményekre épülő minivígjátékok fenomenális képregényváltozatai, briliáns humorú, rajzos, fotós tréfák garmadája, sziporkázóan szellemes mesék, okfejtések és ismertetők miriádja, és vicces rejtvények özöne szerepel, és még egy rövid novella is.
Az olvasócentrikus mű oldalszámozása a megszokotthoz képest fordított sorrendben történik: az egyre csökkenő szám arról tájékoztatja a könyv befogadóját, hogy még hány oldal van hátra. Ezt az empatikus hozzáállást a világirodalomban még senkitől nem tapasztalhattuk meg, még olyan nagy formátumú szerzőktől sem, mint Ibsen vagy épp Csehov. Galla az első!
A színpadról, rádióból és a televízió képernyőjéről az egész ország által ismert művész a Könnyű műhajban nemcsak írói vénáját csillogtatja meg, de néhány festményét is az olvasók elé tárja.
Október 14-én, pénteken 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban a közönség is találkozhat a nagy nevettetővel. A könyvbemutatón Falusi Mariann beszélget Gallával, aki a Pa-Dö-Dő együttes egyik tagjaként számos dal szövegét és zenéjét köszönheti a humoristának.