KULTer.hu - Hangember, Kamara Rock Trio és a Terra Profonda a Dürerben
98462
event-template-default,single,single-event,postid-98462,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hangember, Kamara Rock Trio és a Terra Profonda a Dürerben

2018. ápr. 7. - 18:30

1146 Budapest


Dürer kert, Ajtósi Dürer sor 19-21.


Április 7-ére Egy igazán egyedülálló programot állított össze a Hangember zenekar április 7-re. Két különleges együttes ölelésében állnak színpadra, hogy egész este szórakoztassák közönségüket. Három koncert az irodalom és a természetesség jegyében a Dürer Kertben.

Az estet a Budapesten már ismert, jelenleg külföldön szárnyát bontogató Terra Profonda indítja, rögtön egy messzi, álombéli világba repítve a közönséget. A trió egyedi módon ötvözi az amerikai bluest, a jazzt és a népzenét, koncertjeiken egy magával ragadó szertartásba nyerhet bepillantást a hallgató.

A Terra Profondát követi az est szervezője, a Hangember. A formáció két gimnáziumi barát duójaként indult, majd nőtte ki magát klubzenekarrá. Kortárs versekre, saját verselő szövegekre épülő könnyed, blues-rockos dalaikkal a legfőbb céljuk, hogy egész közönségüket barátukká fogadják. Január 1-én jelent meg második albumuk, a Szélkakas, melyet – korábbi szerzeményeik mellett – teljes egészében eljátszanak majd a Dürerben, egy teljesen új felállásban.

A zárókoncertet a Kamara Rock Trió adja. Laár András egyik első együttese a 80-as évek közepén volt rendkívül aktív, pár év alatt több, mint 600 koncertet adtak. Gay Tamással, aki a magyar ska-úttörő Fórum zenekarban játszott, valamint Árpádi Lászlóval 30 év után döntöttek úgy, hogy újra összeállnak. Zenéjük semmilyen műfajba nem sorolható, leginkább a nevükben szereplő „kamara rock” kifejezéssel közelíthető meg.

További információ a Facebook-eseménynél érhető el.