KULTer.hu - Holi Peace Budapest
53219
event-template-default,single,single-event,postid-53219,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Holi Peace Budapest

2014. jún. 27. - 18:00

Budapest


Barba Negra Track, Neumann János utca 2.


holi peace
2014. június 27-én először kerül megrendezésre Magyarországon a Holi Peace Fesztivál. Az Indiából indult kezdeményezés a világ minden országában hatalmas népszerűségnek örvend és ezt a rendezvényt hozza el idén nyáron hazánkba a LOOP! Events és a 4BRO csapata.

A Holi fesztivál telihold napján zajlik és az egyik leghíresebb ünnepség India északi részein. Az emberek szárazfestéket és vizet visznek magukkal, valamint színezett vízzel feltöltött lufikat és vízi pisztolyokat. Kezdetét veszi a jó idő köszöntése, végeredményképp pedig mindenki a magasba vagy épp egymásra dobja a festéket és egy négyzetcentiméter sem marad festék nélkül, ezzel kifejezve az egyenlőséget és a szabadságot. A tolerancia, a béke, a harmónia és az összetartozás jegyében zajló fesztivál különlegessége, hogy a világon egyedüliként közvetíti egy hatalmas bulival az üzenetét az emberek felé, akik ezáltal egy életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak.

A 6 élvonalbeli dj mellett két közkedvelt zenekar teszi szó szerint színessé a programot, akik által a fesztivál a nyár egyik legnépszerűbb rendezvénye lehet.

Fellépők: Andro, Muzzaik, Metzker Viktória, Chris-M, Dj Effendi, Peter Jabin, az Irie Maffia és az Intim Torna Illegál.