KULTer.hu - Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (Ajánló)
32137
event-template-default,single,single-event,postid-32137,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (Ajánló)

2012. Júl. 8. - 10:00

Októbertől a mozikban!


Országszerte, több helyszínen


Hotel Transylvania
Megérkezett az év egyik “legrémisztőbb” animációs vígjátékának, a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak legújabb szinkronos előzetese, amelyet ITT nézhettek meg.
Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.

Ahol a szörnyek lazulnak
Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik…

Hotel Transylvania
Adam Sandler produceri és állandó színésztársai szinkronhangként való közreműködésével őrült vígjáték készül, melynek rendezője az animációs világ egyik sztárja, Genddy Tartakovsky, aki a Star Wars: Klónháború és a Dexter laboratóriuma készülténél is ott bábáskodott.

  • Mozibemutató: 2012. október