KULTer.hu - Kaukázus//Hajnali Fény kislemezbemutató koncert
109181
event-template-default,single,single-event,postid-109181,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kaukázus//Hajnali Fény kislemezbemutató koncert

2019. Már. 30. - 19:00

Budapest


Ellátóház, Dob utca 19.


PROGRAM:
19:00 Kapunyitás
19:30 Vera Bravo
20:20 Kaukázus

A kislemez elkészültéről, előzményeiről és a koncertről így vall a Kaukázus: „2018 októberében KpOp címmel 14 dalos új lemez jelentettünk meg a Tom-Tom kiadó gondozásában, ami a hivatalos letöltő oldalakon és a Youtube csatornánkon is megtalálható. Sok speckó szövegvideó is készült Laky Dóra vizuál csapatával. Igazi hungarikum a régi hetes buszon forgatott Ledomain cimű klip, melyben az együttes tagjai mint ellenőrök zavarják meg a békésen jegy nélkül utazó embereket. A KpOp lemez kezdő dala, a Honvéd, a magyarorszagi iTunes slágerlista vezetője lett!

Nagysikerű ‘majdnemteltházas’ lemezbemutató koncertet tartottunk Budapesten, az A38 hajón december 26- án, amit köszönünk a kedves rajongóknak! Januártól májusig hibernációs turnén veszünk részt, körberjárjuk az országot, hálásak vagyunk a sok szíves meghívásért!!!

Március végén új kislemezt jelentetünk meg HajnaliFény címmel.”

A zenekar fél és teljesen hivatalos online felületeire is kikerülő dalok tartalmilag nagyon gyors áttekintések, egy pillanat alatt átvillanó gondolatok, terhek, következtetések és a jövő felé támasztott remények. Műanyag szívószálak az erdők helyén, sok tonna kukába dobott étel és egyszerre éhező emberek, a hosszútávú egoizmus és a pillanat alatt szétfolyó idő mind egyszerre valós és érvényes filozófiai  és gyakorlati kérdések.

A dalok címei  is sejtetik hogy mélyre mennek: Choice, Hajnali fény, Molekula

Vendég: Vera Bravo és Tonifrász 🙂