KULTer.hu - KépregényKönyvtár megnyitó
105929
event-template-default,single,single-event,postid-105929,ajax_updown_fade,page_not_loaded

KépregényKönyvtár megnyitó

2018. dec. 13. - 19:00

Budapest


Nem Adom Fel Kávézó, Magdolna utca 1


A KépregényKönyvtár abból indul ki, hogy képregényt olvasni jó dolog. A képregény lehet művészi, izgalmas, elgondolkodtató, érzelmes, gyerekes, hátborzongató, rejtélyes, akciódús, irodalmi. Tehát mindenki találhat magának valót. Magyarország első KépregényKönyvtárának célja a médium sokféleségének bemutatása és elérhetővé tétele. Fontosnak tartjuk, hogy a fősodorbeli ábrázolásmódok és témák mellett a kifejezésmódok és témák sokszínűségét mutassuk meg azoknak, akik esetleg eddig nem is olvastak képregényt.

A KépregényKönyvtár közösségi, tehát magánemberek saját köteteit és kiadók felajánlásait tartjuk a polcokon. A képregényeket helyben lehet olvasni, kölcsönzésre nincs lehetőség.

Szeretnénk, ha a könyvtár folyamatosan új képregényekkel bővülne. Várjuk kiadók és magánemberek felajánlásait, a képregények akár rövid időre is itt tarthatók. Különösen várjuk azokat a címeket, amikből kevés példány található az országban, és te sem minden nap forgatod. Ha nálunk tartod arra az időre, amíg nem olvasod, mások is hozzáférhetnek.

A Facebook-esemény itt érhető el.