KULTer.hu - Kicks R Good – Az Első Hazai Sneakerfesztivál
45074
event-template-default,single,single-event,postid-45074,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kicks R Good – Az Első Hazai Sneakerfesztivál

2013. aug. 24. - 11:00

Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet tér


A cipő nemcsak lábbeli, hanem szenvedély, a birtoklási vágy tárgya, a finom ízlés és a kitűnőség ékes kinyilatkoztatása, legalábbis a szervezők szerint. A sneaker kultusz már hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A gazdasági válságtól függetlenül a tinédzserektől a harmincas felnőttekig mindenki szenvedéllyel rajong a különleges cipőkért.

A Kicks R Good – Az Első Hazai Sneakerfesztivál egy egész napos rendezvény, ahol minden a sneaker kultusz körül forog. Nekünk a sneaker nem csak cipő, hanem az életünk egy különleges dimenziója. Limitált kollekció, ritka, régi darab, újra felfedezett, újra bevezetett márkák, ezek mind megtalálhatók ezen a rendhagyó eseményen.

A rendezvény együttesen edukációs, szórakoztató, trade és expo, valamint sportesemény is. Itt találkozik a gyártó, a gyűjtő, a forgalmazó és a rajongó, világmárkák, limitált és kultkollekciókkal, kollektorok féltve őrzött darabokkal és mindenki, akit kicsit is izgalomba hoz a cipőkultusz.

A jelenlévő márkák a helyszíni pop-up store-okban kínálják majd különleges darabjaikat, közben zajlik az országos streetball torna, majd falfestés és cipőtervező workshopot tartanak hazai művészek, megtekintetjük majd a celebek által áttervezett egyedi darabokat is, majd indul a longboard verseny, aminek állomásai az egész belvárost behálózzák, sötétedés után, az afterpartyn pedig a bass music és egyéb urbánus zenei stílusok veszik át a hatalmat az Akvárium Klub felett.

A Kicks R Good célja a vásárlók különleges megszólítása a termékek színvonalas megjelenítésével, a felhőtlen szórakoztatás, a városi művészeti ágazatok bemutatása és támogatása az urbánus kultúra zászlóshajóján, az Akvárium Klubban.

———————————————————

Programok

11:00-19:00 Privát Sneaker kollekciók / adás-vétel
11:00-19:00 Márkakollekciók / Pop up Shop-ok
11:00-19:00 Cipőtervező workshop
14:00-19:00 Puma X Faun Lognboard verseny
11:00-17:00 Neopaint bemutató
22:00-03:00 Kicks R Good afterparty