KULTer.hu - Koncert – The Tarantinos
29911
event-template-default,single,single-event,postid-29911,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Koncert – The Tarantinos

2010. okt. 21. - 20:00

1146 Budapest


Petőfi Csarnok, Zichy Mihály út 14.


Hét zenész Londonból, akik ihletüket Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik. Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse vagy éppen a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk.

A csapat 4 éves szünet után, október 21-én a Petőfi Csarnokban megrendezendő Becstelen Brigantyk Party keretében lép fel ismét Budapesten.
A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép- és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en és a budapesti Sziget Fesztiválon is.  Az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.

Budapesti fellépésükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don’t Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más Tarantino filmjei által halhatatlanná lett sláger. A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát.

A koncertet egy kifulladásig tartó nagyszabású party követi az elmúlt 30 év slágereivel.

Jegyek:
2010. szeptember 1-től – 5400 Ft.
Aznap a helyszínen – 5900 Ft.

www.petoficsarnok.hu