KULTer.hu - KULTUR BRIDGE – Vásárlók Éjszakája
31173
event-template-default,single,single-event,postid-31173,ajax_updown_fade,page_not_loaded

KULTUR BRIDGE – Vásárlók Éjszakája

2011. Júl. 1. - 10:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


A KULTUR BRIDGE elsődleges célja, hogy bemutassa Európa művészeti, kulturális, kiskereskedelmi és kulináris sokszínűségét, egy képletes hidat építve a kiválasztott európai városok között. A hidak földrajzi kapcsolatok létesítése mellett a tudás és a tehetség szabad áramlásának szimbólumai.
A KULTUR BRIDGE európai projekt első alkalommal Budapest belvárosában kerül megrendezésre. Később azon európai városok csatlakoznak majd, ahol hasonló szimbolikával rendelkező történelmi híd található (Bécs, Prága, Belgrád, Szentpétervár, Párizs, London, Ljubljana).
Ez az egyedülálló produkció a résztvevő országok kiemelkedő nyári eseménye lesz, mely remek megjelenési lehetőséget biztosít a szponzoroknak és a vendéglátó városoknak. Az egész ország profitál majd belőle, és a KULTUR BRIDGE egy kihagyhatatlan, minden évben megrendezésre kerülő programja lesz a művészetek és a kultúra iránt érdeklődőknek.
A KULTUR BRIDGE egyik fő célja, hogy Budapest visszakapja élő, nyitott és szórakoztató város mivoltát. Olyan közeget teremtünk, ahol a látogató közel érzi magát mind a városhoz, annak utcáihoz, mind a várost tápláló vízhez, a Dunához.
A KULTUR BRIDGE programjai a család minden tagjának igényes kikapcsolódást kínálnak. Tehetséges fiatal művészek mellett olyan nagyhírű társulatok és együttesek lépnek fel, amelyek előadásai ingyenes szabadtéri rendezvényen ritkán vagy soha nem láthatók. Nemzetközi művészeti és gasztronómiai csereprogramokat indítunk el, hogy Budapest és a KULTUR BRIDGE projekthez csatlakozó városok lakói megismerkedhessenek egymás termékeivel, kultúrájával.
Kultur Bridge