KULTer.hu - M/Ámor, vagy amit akartok
80554
event-template-default,single,single-event,postid-80554,ajax_updown_fade,page_not_loaded

M/Ámor, vagy amit akartok

2016. Sze. 23. - 19:00

1111 Budapest


Szkéné Színház, Műegyetem rakpart 3.


kep1_zellei_boglarka

Az elmúlt évad egyik legviccesebb vígjátékát, a Manna Kulturális Egyesület és a Terminál Workhouse közös, M/Ámor, vagy amit akartok című előadását mutatja be a Szkéné Színház szeptember 23-án. Az önfeledt szórakozás és könnycsorgós nevetés mellett valódi (mai) problémák, általános emberi kérdések kerülnek elő az elgondolkodtatóan mulattató zenés vígnépszínműveletben.

A makkoshotykai fiatalok mámoros történetét telt házak előtt, hatalmas sikerrel játszották többek között a nyári színházi fesztiválokon. A rendkívül egyedi világot megteremtő és sajátos humort képviselő előadás annyira bolond, hogy minden mondata igazzá válik. Egyedi műfaja, a zenés vígnépszínművelet kifacsarja a népszínművek világát, maivá varázsolja Shakespeare vígjátékainak logikátlannak tűnő mély igazságait, és egyedi színfoltként képes kitűnni a magyar vidéki miliőt megragadó színházi előadások közül is.

A vígjáték idén tavasszal Szentandrásnapi mámor címmel futott a Sanyi és Aranka Színházban, amiről kritika is olvasható a KULTer.hu-n. A mostani, felújított verzióban kisebb szerkezeti változások történtek, s új dalok és betétek is belekerültek, rendezője Dömötör Tamás lett.

Jegyvásárlásra ide kattintva van lehetőség.

Esemény a Facebookon