KULTer.hu - Minimax Fesztivál a Gyerek Szigeten
76411
event-template-default,single,single-event,postid-76411,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Minimax Fesztivál a Gyerek Szigeten

2016. jún. 18. - 10:00

Budapest


Hajógyári Sziget, több helyszínen


mm

Az idei júniusi hétvégéken is a gyerekeké lesz a Hajógyári-sziget, ahonnan a Minimax sem hiányozhat. A gyerekcsatorna bekapcsolódik az idén 15 éves Gyerek Sziget születésnapi bulijába is, június 26-án pedig egész napos Minimax Fesztivállal várja a családokat.

A Minimax minden hétvégén az elmúlt években is nagy népszerűségnek örvendő Mia&Me alkotókuckóval várja a kicsiket a Gyerek Szigeten. Június 18-19-én pedig PiciCicával és MaciKutyával is találkozhatnak a gyerekek az idén 15 éves Gyereksziget születésnapján, amelyet többek közt karneváli felvonulással és nagy szülinapi nyereményjátékkal ünnepelnek. Aki ezen a hétvégén részt vesz a nagy nyereményjátékban akár 15 fős szülinapi bulit is nyerhet valamelyik Minimax Gyerekhajóra.

Június 26-án vasárnap Minimax Fesztivál, és házigazdája Harsányi Levente várja a gyerekeket a Gyerekszigeten – koncertmaratonnal és felejthetetlen élményekkel.  11.00 és 17.30 között az Apacuka és a Mintapinty zenekarok, a Kicsi Gesztenye produkció sztárjai, Bíró Eszter valamint az Alma együttes is hozzájárulnak a bulihangulathoz. A koncertek között izgalmas vetélkedők várnak a kicsikre. Természetesen a kvízkérdésekre adott jó válaszokért Minimaxos nyeremények járnak!

Gyerek Sziget: június 4-26.