KULTer.hu - Monster Energy Budapest Fridge Festival
31735
event-template-default,single,single-event,postid-31735,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Monster Energy Budapest Fridge Festival

2011. nov. 10. - 18:30

1146 Budapest


Fridge Festival, Olof Palme sétány


fridge szimpla
November 10-13. között ismét megnyitja kapuit a Monster Energy Budapest Fridge Festival! Az immáron második alkalommal, négy napon át tartó télnyitó bulin a neves külföldi és magyar fellépők, valamint a világhírű riderek mellett Szlovákia és Ausztria is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára, ahol idén is felépül a főváros legmagasabb mesterséges pontja.
A tavalyi sikernek köszönhetően idén nagyobb területen, a Városligeti Műjégpályán várják a téli sportok szerelmeseit a Fridge Fesztivál szervezői. A rendezvényen idén is felépül Budapest legmagasabb hófödte “hegycsúcsa”, a tízemeletnyi magas rámpa, ahol a legjobb riderek trükköznek és versengenek a világkupa-pontokért.
A buliról olyan népszerű külföldi együttesek gondoskodnak, mint az Infected Mushroom, Steve Aoki, Parov Stelar, Pendulum, DJ Setand, MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers. Természetesen magyar fellépők is képviseltetik magukat a színpadon: a négy nap alatt velünk lesz Fluor, a Hősök, az Irie Maffia, illetve GanxstaZolee és a Kartel, de zenél Palotai és Ludmilla is, a nyitónapon pedig Dévényi Tibi bácsi passzolja a pöttyös labdát egy őrületes retrobulin.
A verseny mellett számtalan program várja az érdeklődőket: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is. Mindezek mellett ráadásként a téli szezon megnyitójára Ausztria és Szlovákia is a Műjégpályára költözik. A kedvelt sírégiók a hütték hamisítatlan hangulatát hozzák a Fridge fesztiválra, így császármorzsából, gőzgombócból és lélekmelegítő forralt borból sem lesz hiány.