KULTer.hu - Mozdulj ki és nyomozz Siófokon!
31307
event-template-default,single,single-event,postid-31307,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Mozdulj ki és nyomozz Siófokon!

2011. Júl. 27. - 10:00

Siófok


Palace Café, Deák Ferenc sétány 2.


Sherlock HolmesA krimiestek.hu csapata egy izgalmas játékra hív mindenkit, aki szeret nyomozni és szívesen részt venne egy kitalált bűnügy felgöngyölítésében – mindezt a barátaival, könnyed formában Siófok közkedvelt utcáin, terein, parkjában és persze a vízparton. Egész nyáron. A cél kellemes kikapcsolódást nyújtani, amihez egy bő óra, megfelelő mértékű elmehasználat és némi kitartás szükségeltetik. Mindössze ennyi.

A játék menete szerint az egyes nyomok elvezetnek más nyomokhoz, szobrokhoz, képekhez, emléktáblákhoz, végül a kép összeáll és az igazság megállíthatatlanul tör a felszínre. Ha minden nyomot megtaláltatok, akkor minden kérdésre tudjátok majd a választ. Ha pedig a válaszokat egy mondatba fogalmazzátok, akkor meg is fejtettétek a rejtélyt. Ilyen egyszerű.

A sztori:
Tartsán Mátyás hajóskapitány eltávozott közülünk.
Huszonhét évet húzott le a Balatonon. Aki ismerte,
szerette. Aki a barátja lett, örökké az maradt.
De nincs, aki ne hallott volna róla és nincs, aki értené
miért tették el láb alól. Rátok vár a feladat, hogy
kiderítsétek. Ki tette? Miért? Hol? Hogyan? Mikor?

Regisztráció:
Ha részt szeretnétek venni, nem kell mást tennetek, mint jegyet váltani a Palace Café-ban a Petőfi sétányon (az idő kútja mellettt) és már neki is állhatok a kalandnak. A játékhoz nincs szükség helyismeretre.

A játék díja:

  • 1-4 főig 600 ft/nyomozócsapat
  • 4 fő felett +100ft fejenként
  • A játék trágár kifejezéseket nem tartalmaz. A szervezők 5-99 éves korig ajánlják mindazoknak, akik nem tűrik a rejtélyeket.

Mikor?
Egész nyáron. Azaz bármelyik nap mehettek nyomozni július 27-től egészen szeptember 4-ig. Keressétek a Palace Café felszolgálóit, tőlük vehetitek meg a játékot tartalmazó füzetecskét.

Ha az megvan, akkor már neki is állhattok a nyomozásnak.