KULTer.hu - Nagy szabadítás – a Rezső mentőakció
30910
event-template-default,single,single-event,postid-30910,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Nagy szabadítás – a Rezső mentőakció

2011. máj. 14. - 08:00

Budapest


Városi mentőakció, a helyszín meglepetés


Teddy

Rezsőt, a kabalamacit elrabolták. Csak néhány nyomot hagytak hátra?
Most egy 12 főből álló elit csapatot toboroznak, akik elég bátrak ahhoz, hogy Rezső kiszabadítására induljanak. Fizikai és mentális rátermettségre szükség lesz, ahogy kalandvágyra és agilitásra is. Ez a nyomozás más, mint az eddigiek. Itt már nem babra megy a játék, hisz egy medve élete a tét.
Titkon folyvást rettegtünk, hogy Rezsőnek, a krimiestek.hu kabalamacijának egyszer valami baja lesz: leöntjük kávéval, vagy becsukódik a feje az ajtóba, vagy felfeslik a hátán a varrás, ilyesmik. Ám azt egy percig sem gondoltuk, hogy az éjszaka kellős közepén betöri a főhadiszállás ablakát egy velejéig gonosz kabalafigura-tolvajbanda és elemeli Rezsőt a pihenőhelyéről, felbecsülhetetlen kárt okozva ezzel lelkünknek.
De mi sem vagyunk restek és nem volnánk méltóak nevünkhöz, ha ne alakítanánk ki egy speciális nyomozóegységet Rezső felkutatására és kiszabadítására. Szerencsére a rablók hátrahagytak néhány nyomot, amin elindulhat a csapat. Ezekről időben tájékoztatjuk a jelentkezőket. Az akciót május 14-én kell végrehajtani, a maximális létszám 12 fő.
Nincs tehát más teendő, mint jelentkezni az osztagba, melynek egyetlen, szent és sérthetetlen célja szegény Rezső kiszabadítása. Elengedhetetlen feltétel a mentális rátermettség, valamint a meggyőződés, hogy szeretett kabalamacink még életben van.
Ez a játék más, mint az eddigiek. Több, mert hosszasabb és aktívabb igénybevételt kívánnak meg a feladatok. Más, mert csak egy tucatnyian vehetnek részt rajta és csapatot alkotva kell teljesíteniük.
A játék időtartama: nagyjából 2,5-3 óra.
Ami rátok vár: jó néhány kőkemény fejtőrő és feladat egy haláli küldetés során, melyben szem nem marad szárazon a nevetéstől.
Jelentkezni és helyet foglalni az info@krimiestek.hu címen tudtok. Ide várják a szervezők a felmerülő kérdéseket is.
A részvétel fejenként 2490,- forint.