KULTer.hu - New York, Rio, Tokió (megnyitó)
31511
event-template-default,single,single-event,postid-31511,ajax_updown_fade,page_not_loaded

New York, Rio, Tokió (megnyitó)

2011. Sze. 13. - 18:00

1061 Budapest


Inda Galéria, Király u. 34., II. 4.


Kamen Stoyanov - Will They Come
A kiállítás igyekszik megragadni azt a többletet, amit a művészek érzékelnek és közvetítenek azokról a helyekről, amelyek rövidebb-hosszabb ideig lakóhelyükként szolgáltak, megmutatni azokat a felismeréseket, apró mozzanatokat, helyszíneket, embereket, dolgokat, amelyek kihatással voltak műveikre, vagy amelyeket egyszerűen észrevettek. Mobilitás, migráció, elvándorlás a művészetben és a nagyvilágban.
A tárlaton az INDA Galériához tartozó művészkör és néhány meghívott művész mutatja be alkotásait – életükben megkerülhetetlen momentum az utazás, a helyváltoztatás, és ez műveikben is megjelenik.
A kiállítás különlegessége az a pályázat, amelynek keretében a galéria tulajdonosai díjakat ajánlanak fel, melyeket a galéria eddigi működését figyelemmel kísérő, erre az alkalomra felkért szakmai zsűri ítél oda. A díjak a megnyitón kerülnek átadásra.
Művészek: AKA, Erik Binder, Czene Márta, Csáky Marianne, Kim Corbisier, Csontó Lajos, Ferenczy Zsolt, Fischer Judit, El Hassan Róza, Jovián György, Keller Diána, Koronczi Endre, Martin Henrik, Navratil Judit, Pacsika Rudolf, Ravasz András, Kamen Stoyanov, Somody Péter, Szabó Ádám, Szemző Zsófia, Ágnes von Uray.

  • 2011. 9. 13. – 2011. 10. 14.