KULTer.hu - PLACCC: Meetlab: How to Disappear Completely
103118
event-template-default,single,single-event,postid-103118,ajax_updown_fade,page_not_loaded

PLACCC: Meetlab: How to Disappear Completely

2018. Sze. 14. - 16:00

Budapest


Meet Lab, Stoczek utca 11.


Meetlab: How to Disappear Completely – interaktív városi hangjáték három egymást követő nap estéjén a PLACCC Fesztivál keretében

“Van, aki szerint egyszerűen elszöktek, mások azt állítják, mélyen a város alatt húzódó csatornarendszerben élnek. Megint mások úgy vélik, meghaltak. Az is előfordulhat, hogy még mindig itt élnek közöttünk valahol. Talán vannak, akik tudtak valamit azokról, akik biztosan tudták hova tűnhettek – de őket sem találjuk már sehol.”

A Meetlab alkotói évek óta kutatják az eltűnés jelenségének különböző aspektusait. A 2018-as PLACCC Fesztivál keretében a valóság és a fikció határán, az eltűnés egy teljesen új rétege tárul fel a nézők előtt. Az új projekt célja a geo-lokációs technológiával és a videojátékokból ismert interaktív narratív struktúrákkal való kísérletezés a városi terekben. A nézők szabadon választott útvonala nagyban befolyásolja a történet elbeszélését – ezért az eltűnést kutató Andrej Ivanov történetének szerteágazó szálai az utcák és terek kusza rengetegében is leképeződnek.

Javasolt a kényelmes cipő és ruhaviselet. Megéléséhez elengedhetetlen egy fej, vagy fülhallgató, valamint egy okostelefon.

Alkotók: MEETLAB /// IVANYOS Ambrus, TÓTH Bálint

További információ a PLACCC honlapján található.