KULTer.hu - Restaurant Day Budapest
55069
event-template-default,single,single-event,postid-55069,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Restaurant Day Budapest

2014. aug. 17. - 10:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


rd

A Restaurant Day Helsinkiben indult, az elsőt 2011. május 21-án tartották. Néhány fiatal gondolt egyet, hogy mi lenne, ha egy napra éttermet nyitnának. Az ötlet villámgyorsan terjedt a barátok és ismerősök között és az első alkalommal majd 40 étterem született 13 különböző városban. Azóta évi négy alkalommal kerül megrendezésre, egyre növekvő népszerűségnek örvend és szerte a világban csatlakoznak hozzá. A legutóbbi alkalommal több mint 500 étterem valósult meg több mint 50 városban Brazíliától kezdve Izlandon, Ausztrálián át Budapestig.

Valósítsd meg a számodra ideális éttermet egy napra, egyedül vagy barátokkal, családdal, kollégákkal, szomszédokkal! Lehet bárhol, kint és bent, pl. parkban, téren, utcában, a nappalidban, garázsban, irodában, a kertben vagy ház udvarában stb.

Az étlap lehet több fogásos vagy egy dologra specializált (pl. szendvicsbisztró, burgerbár, sütiző, kávézó, lébár, rétes, fánk, palacsinta, muffin, lángos, aranygaluska, vegaőrületek stb.), lényeg, hogy ne csak elképzelni tudd, hanem megvalósítani is.

Ha eldöntötted, hogy egy napra éttermet nyitsz és kitaláltad azt is, hogy hol legyen, akkor:

1. válassz egy jól hangzó nevet, ami tükrözi a kínált ételeket és vagy a stílust

2. készíts egy rövid leírást

3. jelentkezz a Restaurant Day hivatalos honlapján (mely magyarul is elérhető), hogy felkerülj a térképre

További szabályok és tudnivalók ITT.