KULTer.hu - RÖPTETÉS / FLYIN’ START
29924
event-template-default,single,single-event,postid-29924,ajax_updown_fade,page_not_loaded

RÖPTETÉS / FLYIN’ START

2010. okt. 3. - 19:00

Budapest


Ráday Képesház, Ráday u. 27.


A Ráday Képesház és a Moholy-Nagy művészeti Egyetem meghívja Önöket/Titeket 2010. október 3-án, 19 órára

RÖPTETÉS / FLYIN’ START

című kiállításának megnyitójára.
A kiállítást megnyitja: Barcza Dániel DLA, a MOME Design Intézet mb. igazgatója.

A Ráday Képesház “Mesterek és tanítványok” sorozatában Péter Vladimir és Bánfalvi András válogatta a kiállítás anyagát. Külön érdekesség, hogy a Design Hét programjában létrejött kiállításon együtt láthatóak a 2010-ben Bachelor oklevelet kapott diákok alkotásai és a még osztatlan képzésben részt vett ötödévesek diplomamunkái: madáretető, méretre készíthető szemüveg, vízi sportkés, Entrópia stúdió ékszer, színpadi testékek, VJ-díj, liturgikus tárgyak, MOME kitűzők és egyéb, csoporthoz tartozást kifejező jelek.
A Design Héthez kapcsolódva a kiállítás alatt 2010. október 6-án szerdán és október 8-án pénteken 14 órától az érdeklődők számára lehetőség nyílik a legérdekesebb prezentációk megtekintésére és a Fémművesség Szak megismerésére.
A RÖPTETÉS “szárnyra bocsátja” a friss diplomásokat, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek, a potenciális megrendelőknek, a média nyilvánosságának, de jó “toborzó” azoknak is, akik a Fémművesség szak BA vagy MA fokozatának megszerzéséhez éreznek kedvet. A kiállítás az NKA támogatásával jött létre.

A kiállítás 2010. október 10-ig látogatható.
Helyszín: Ráday Képesház, 1092 Bp. Ráday u. 27.
Nyitva: hétfő-péntek 12-18h, szombat 10-14h