KULTer.hu - Séta a Holdon
82033
event-template-default,single,single-event,postid-82033,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Séta a Holdon

2016. nov. 19. - 20:00

1095 Budapest


Bakelit Multi Art Center, Soroksári út 164.


walkingotm

A program a Be SpectACTive! projekt keretén belül, a Kreatív Európa támogatásával valósul meg.

– olasz nyelven, angol felirattal –

Virtuális közös séta a Holdon az olasz CK Teatro & Oniride társulattal 2016. november 19-én a Bakelit Multi Art Centerben! Ahogy a csoport által választott illusztráció is sejteti: nem egy hőseposz vagy melodráma kerül színre. Ehelyett saját magunk élhetjük át a holdra szállást telefonos applikáció segítségével. Holddá válik a Bakelit – legyünk része!

A CK Teatro olasz modern színházi csoport és a szintén olasz Oniride virtuális térélménnyel foglalkozó csapat együtt mutatja be Walking on the Moon (magyarul Séta a Holdon) című darabot a Bakelit Multi Art Centerben.

Az olasz Oniride 2014-ben alakult, vallomásuk szerint a társaság úttörő munkát végez és tökéletesíti a lebilincselő 360 fokos háromdimenziós filmforgatás és -terjesztés legkorszerűbb technológiáját, és bármi más tevékenység az égitesten.

Az előadás időpontja, november 19-e, egybeesik az aktív nézők Európa-szerte megszervezett találkozójával. Beszélgessünk nézői tapasztalatainkról, váljunk a színházi események részévé, nyilvánítsuk ki véleményünket és benyomásainkat „élő” kapcsolatban nemzetközi partnereinkkel – szerte Európából!

Díszlet: Alessandra Muschella
Virtuális díszlet: Andrea Giansanti
Írta: Leonardo Ferrari Carissimi és Fabio Morgan
Rendezte: Leonardo Ferrari Carissimi