KULTer.hu - Snitt: Filmes alternatívák – Egy világnézeti klub
31923
event-template-default,single,single-event,postid-31923,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Snitt: Filmes alternatívák – Egy világnézeti klub

2012. jan. 17. - 19:00

Budapest


Nyitott Műhely, Ráth György utca 4.


FilmklubA Litera Egy világnézeti klub címen havi egy alkalommal nyílt szerkesztőségi üléseket tart, melyeken betekintést engedünk műhelymunkánkba, és fontos, minket és a közvéleményt foglalkoztató irodalmi, kulturális és a sajtót érintő kérdéseket bocsátunk vitára. Ez alkalommal 19 órától a magyar filmszakma jelenéről beszélgetünk meghívott vendégeinkkel, filmes szakemberekkel és alkotókkal, akik a magyar film nem túl rózsás időszakában is látják a pozitív lehetőségéket, tesznek is ezért, és alternatívát nyújthatnak, tanácsokat adhatnak a kudarcokba belefáradt szakmának.
Az est moderátora NÉMETH GÁBOR lesz, a vendégek pedig DEÁK DÁNIEL / ÁPRILY ZOLTÁN, CSERHALMI SÁRA, MADARAS PÉTER, MUHI ANDRÁS.
A meghívott vendégeknek minden alkalommal kortárs írók is feltesznek kérdéseket. Mostani kérdezőink: GARACZI LÁSZLÓ, PÉTERFY GERGELY, PODMANICZKY SZILÁRD.
A beszélgetést 18 órától nyilvános LiteraTV-felvétel előzi meg. Akit többek között a közelgő Filmszemléről kérdezünk: CSERHALMI SÁRA filmrendező.