KULTer.hu - Soul Surge koncert – vendég: Stoned
88764
event-template-default,single,single-event,postid-88764,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Soul Surge koncert – vendég: Stoned

2017. jún. 2. - 21:00

1095 Budapest


Bakelit Multi Art Center, Soroksári út 164.


soulsurge

Soul Surge-koncert vár június 2-án a Bakelitben, ahol a vendégfellépő a Stoned zenekar lesz.

20.30 Kapunyitás
21.00 Stoned – 100% Rolling Stones
22.00 Soul Surge

Hogyan találtak egymásra a Soul Surge tehetséges fiataljai? Hebry Shaw, dél-afrikai rapper és énekes, három éve beszállt egy jam zenélésbe egy budapesti kocsmában. Sánta Dániel, egy fiatal magyar dobos csatlakozott az imprózáshoz, és ezzel meg is alakult a banda. Rövid időn belül képzett zenészekkel együttest formáltak, a sokféle zenei háttér pedig, amiből érkeznek a Soul Surge dalait is átjárja, legyen az pop vagy hip-hoppal megbolondított funk. Azóta díjat is nyertek, kijött első EP-jük, a Stay Down, dalaik folyamatosan futnak a rádiókban, de a legjobb mégis élőben látni őket! Árad a színpadról az energia és a kellemesen táncolható pop-funky-hip-hop!

Tagok:
Herby Shaw – Ének
Miklós Kiss – Gitár
Viktor Paczári – Bőgő
Dániel Sánta – Dob

***

A Bakelit Multi Art Centerben 100%, hogy gördülnek a kövek, ugyanis a Stoned zenekartól, a Rolling Stones magyarországi helytartójától fog zengeni a Hangár a Soul Surge előtt.

Stones-dalok magas színvonalú előadása és a Rolling Stones érzés hű visszaadása mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben! A tribute formáció rendszeresen fellép hazai fesztiválokon és a klubszezon kezdetével sem hagy alább a lendületük. A Rolling Stones-élmény a Bakelitbe költözik!

A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszanak dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat. Sőt, jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket.

Tagok:
Szakál Péter – ének, szájharmonika, gitár
Jókay Árpád – gitár, vokál
Gyukity Péter – basszusgitár, vokál
Both Róbert – gitár
Bacsa Gyula – billentyű
Zsiros Csaba – dob

Jegyárak:
2017. június 1. éjfélig elővételben – 1.700 forint
2017. június 2-ától és a helyszínen este hét után 2.900 Ft, amelyből 600 forint lefogyasztható
Támogatói jegy: 3.000 forint
Online jegyvásárlásra ide kattintva van lehetőség.

Az esemény ide kattintva érhető el a Facebookon.