KULTer.hu - STEREO Akt: We Hear You!
64153
event-template-default,single,single-event,postid-64153,ajax_updown_fade,page_not_loaded

STEREO Akt: We Hear You!

2015. okt. 11. - 15:00

1094 Budapest


Trafó – Kortárs Művészetek Háza, Liliom u. 41.


Plakat_Trafo_WeHearYou

Van véleményed a magyar panaszkultúráról és a közügyekről? Szeretsz részt venni közösségi, esetleg köztéri akciókban? Érdekel a kortárs és részvételi színház? Netán van valami, ami nagyon piszkálja a csőröd? Csatlakozz!

A STEREO Akt önkéntes szereplőket keres We Hear You – Hallgatlak! című előadásához, amelyet október 23-án és 24-én mutatunk be a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Ősszel útjára indítottuk panasz-taxinkat, egy speciálisan kialakított riksát Európa „Sárga útján”. Ha még fel szeretnél szállni, és betekinteni a STEREO Akt új doku-fikciós előadásának próbafolyamatába, akkor jelentkezz fotóval és egy rövid (5-10 soros) bemutatkozással. A jelentkezéseket október 14. éjfélig várják.

Próba és előadás időpontok:

Első próba:
október 19. 15:00-19:00 – Jurányi Inkubátorház
Második próba:
október 22. 18:00-22:00 – Trafó Kortárs Művészetek Háza

előadások:
október 23. 20h – Trafó Kortárs Művészetek Háza
október 24. 20h – Trafó Kortárs Művészetek Háza

A jelentkezőkkel felveszik majd a kapcsolatot a további tudnivalókat illetően. A jelentkezés nem jelent biztos részvételt, a jelentkezők számának függvényében hívjuk meg az érdeklődőket az első ismerkedő beszélgetésre, próbára. Az előadásban – ahol a csatlakozó önkéntes szereplők minden alkalommal mások – a bemutató alkalmával 4-5 fő vesz majd részt.

Életkor és előzetes színházi/színészi tapasztalat nem számít.