KULTer.hu - The Big Data Gaze Finisszázs
105153
event-template-default,single,single-event,postid-105153,ajax_updown_fade,page_not_loaded

The Big Data Gaze Finisszázs

2018. nov. 15. - 19:00

1054 Budapest


FISE Galéria, Kálmán Imre utca 16.


#endofthestory #iwanttobefamousartist
Válaszd az életet. Válaszd az online életet. Keress párt. Csak húzd jobbra. Gyere el a finisszázsra. Vidd haza a műalkotás bármelyik darabját.
#endofthestory #iwanttobefamousartist

„A kiállításon a male gaze, a female gaze, valamint a digitális korban megjelent “online gaze” kapcsolatára keresem a választ” – írja a kiállításról Puskás Marcell.
„Létezik egyáltalán digitális önazonosítás? Hogyan tudom láttatni magam a digitális térben? Mit lássanak rólam, és engem vajon kinek a tekintetével néznek? Létezik egy applikációnak, vagy egy algoritmusnak tekintete?
Hogyan tudom bemutatni magam egy emoticon, vagy néhány szó segítségével? A digitális platform, vagy applikáció előre predesztinálja, hogy kinek lássanak?”

Légy online! Csodálj egy adathalmazt! Betűk, szavak, emoticonok random egymásutániságát. Bízd magad egy algoritmusra, aki érdeklődési területeidet kategorizálva és lekövetve tudja milyen partnerre vágysz. Válassz nemet, válassz gendert, válassz hozzá illő emoticont. Válassz egy társkereső applikációt. Válassz mindenkit. Csak húzd jobbra! Ennyire egyszerű! Válassz partnert. Vagy többet. Válassz néhány fancy hobbit, vagy szót önmagad jellemzésére. Ha nem tudod jellemezni magad nézz néhány Youtube videót, hogyan is kell! Folytasd le ugyanazt a beszélgetést több száz emberrel. Légy nyitott, de közben ítélj el mindenkit, aki nem olyan, mint te. Randizz, ismerkedj, válaszd a boldog életet. Várd a likeokat, a kedveléseket, a követéseket. Akarj 10.000 új követőt. Akarj egy rohadt nagy képernyős iPhone Xs Maxot. Akarj egy Teslát. Szeresd az utazást, a kutyákat, a macskákat, a latte artot, az olvasást, az alvást, a zenehallgatást, a rajzolást, a festést, az evést, a hamburgert, a pizzát, a természetet, az állatokat, a kirándulást. Válaszd az egészséget, légy fitness lover, válaszd a vegán életérzést, a gluténmentes életet. Válassz okosotthont és hozzá illő okos kiegészítőket.
Válaszd meg a tökéletes partnert, legyetek együtt boldogok, de minden szóljon rólad. Vágyakozz a figyelemre. Vágyakozz arra, hogy írjanak, keressenek, szeressenek. Mondd, hogy egyedül is boldog vagy, de regisztrálj különböző társkeresőkbe mondván anyukádnak akarsz örömet okozni, hisz párban szép az élet.
Válaszd az életet. Válaszd az online életet. Keress párt. Csak húzd jobbra.
#lol #everything #emptyasmylife

U.i.: A kiállításon garantált a pártalálás.

A Facebook-esemény itt érhető el.


KULTprogramok

<< 2019. máj. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum