KULTer.hu - The Garden Get Together – Budapest
32235
event-template-default,single,single-event,postid-32235,ajax_updown_fade,page_not_loaded

The Garden Get Together – Budapest

2012. máj. 11. - 19:00

1060 Budapest


nU (volt U26), Eiffel tér


Garden Get Together
Napfény, tengerpart, mosolygós emberek, mindemellé pedig minőségi diszkó és house zene reggeltől hajnalig, egy héten át. Nagyjából erről szól a már-már legendás Garden Festival, melyet a horvát tengerparton rendeznek meg minden évben. A fesztivált beharangozandó, a tavaszi hónapokban Európa-szerte Garden Get Together partikat tartanak, ahol egy-egy Gardenes fellépő vendégszereplésével népszerűsítik a fesztivált.
Büszkén jelentjük, hogy idén a Galactic Boogie keretei között kerül megrendezésre a magyarországi Garden Get Together. Vendégünk ezúttal Ron Basejam, alias James Baron, a fesztivál állandó vendégének mondható Crazy P zenekar tagja, aki most először látogat hazánkba, a zenekar pedig idén nyáron debütál a Balatounsoundon. A napsütötte ritmusokról Ron Basejam mellett természetesen a Galactic Boogie rezidensek, Holic, Add2Basket és DJ Szett is gondoskodnak.
Várunk Titeket május 11-én pénteken az Eiffel téren a szokásos jó társasággal, este 7-kor induló felvezetéssel, hideg italokkal és a nU Bisztró remek konyhájával. Továbbá reméljük, hogy találkozunk jó néhány magyar ismerőssel július 4. és 11. között a horvát tengerparton is.

  • Belépő: éjfél előtt 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft.