KULTer.hu - The Offspring és Anti-Flag – koncert
96404
event-template-default,single,single-event,postid-96404,ajax_updown_fade,page_not_loaded

The Offspring és Anti-Flag – koncert

2018. jún. 12. - 09:00

Budapest


Tüskecsarnok, Magyar tudósok körútja


Az újvonalas punk rock egyik legmasszívabb bástyája, a The Offspring 2018-ban, közel 10 évvel az előző budapesti koncertjük után ismét elhozza a fővárosba lendületes stílusát, ráadásul a koncertre nem egyedül érkeznek, ugyanis az Anti-Flag és a hazai Run Over Dogs már biztosan a társuk lesz június 12-én a Tüskecsarnokban!

Szinte hihetetlen, de már több mint 30 éve van pályán Dexter Holland és csapata, miközben olyan albumokat tettek le az asztalra, mint az azóta már punk rock alapműnek számító Smash, vagy a világsikert hozó Americana. Zenéjüknek köszönhetően megannyi rajongóra és akkor még kezdő, de ma már befutott csapatra – mint például a Simple Plan – voltak hatással, a 2017 júniusában szintén Magyarországon járt Green Day-jel együtt a modern amerikai punk rock arculatának egyik elvitathatatlan kialakítói lettek.

Természetesen ez a zene igazán élőben működik, és a csapat eddig megjelent kilenc albuma és számtalan klasszikussá érett punk rock himnusza szavatolja, hogy a 2018-as budapesti koncert egy igazi slágergyűjtemény lesz, ugyanakkor a már javában készülő 10. albumból is biztosan kapunk egy jó adag ízelítőt.

A koncertre a jegyár 9.900 és 14.990 forint, melyet online ide kattintva, élőben pedig itt lehet megvásárolni.

A Facebook-esemény ide kattintva érhető el.

16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten!