KULTer.hu - Utazás a rejtélyes szigetre 3D
31960
event-template-default,single,single-event,postid-31960,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Utazás a rejtélyes szigetre 3D

2012. feb. 23. - 19:00

Mától a hazai mozikban!


Országszerte, több helyszínen


Utazás a rejtélyes szigetre

  • A magyar nyelvű bemutatót ITT, egy izgalmas featurette videót pedig ITT láthattok!

A kalandorvér nem válik vízzé. Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson), aki két évvel ezelőtt bátran indult nagybátyja megmentésére, vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint a jelzés az óceánnak azon pontjáról származik, ahol biztosan nincsenek szigetek.
A fiú habozás nélkül útnak indul. Mostohaapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni őt az őrült vállalkozásról, így aztán – jobb ötlet híján – ő is Seannal tart. Belekeveredik a kalandba a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya (Vanessa Hudgens) is. A sziget újabb és újabb váratlan helyzetekkel teszi próbára a csapat ügyességét és kitartását: ismeretlen életformák, meglepetésszerűen kitörő vulkánok várják őket és még néhány egészen különös meglepetés…
A 2008-as Utazás a föld középpontja felé világszerte hatalmas sikert aratott. Azóta sokat fejlődött a filmes technika, így az alkotók még több izgalommal és rendkívüli látvánnyal folytatták a kalandos utazást.
A film 3D-ben és IMAX 3D-ben lesz megtekinthető!