KULTer.hu - Utódok – The Descendants
32000
event-template-default,single,single-event,postid-32000,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Utódok – The Descendants

2012. feb. 16. - 19:00

Mától a hazai mozikban!


Országszerte, több helyszínen


Utódok
Hawaii a boldogság és a szerelem szigete. A turistáknak. Azok, akik ott élnek, ugyanúgy keserűség és öröm között töltik napjaikat, mint bárki más a világon. Matt King (George Clooney) eddigi békés hétköznapjait például alaposan összezavarja a sors. Felesége csónakbalesete után magára marad két lányával, meg néhány olyan meghökkentő információval, amit addig nem is sejtett élete társáról.
Miközben nagyon észnél kellene lennie, hiszen az örökségül rámaradt ősi erdőség eladásáról fog dönteni, kénytelen megküzdenie a szív dolgaival is: a lányaiéval, a rokonaiéval és sajátjával egyaránt.
A 2 Golden Globe-díjjal jutalmazott (Legjobb férfi főszereplő – George Clooney és Legjobb film) és 5 Oscar-díjra jelölt (köztük a Legjobb férfi főszereplő, Legjobb film és Legjobb rendezés) alkotás a Schmidt története és a Kerülőutak Oscar-díjas rendezőjének legújabb filmje. Alexander Payne ismét egy szerethető karaktert tett meg főszereplőjéül, hogy a rá jellemző, utánozhatatlan keserédes hangulatban egyszerre nevettesse meg és lágyítsa el a nézőit – a kritikusok szerint ez a film George Clooney eddigi színészi pályájának csúcspontja.

  • A forgatás kulisszái mögé ITT tekinthettek be, ITT pedig Clooney vicces futás-jelenete látható.