KULTer.hu - WAMP design vásár
31117
event-template-default,single,single-event,postid-31117,ajax_updown_fade,page_not_loaded

WAMP design vásár

2011. jún. 19. - 10:00

www.wamp.hu


Budapest, Erzsébet tér


WAMP Június
Kinek mi jut eszébe, ha azt mondjuk: Június van! Egy nagy adag limonádé? Netán fröccsök, hatalmas gombóc fagyik, vízparton sütkérezés vagy éppen cseresznyézés? Nincs rossz válasz, a nyár első hónapjába mindez belefér! Van azonban még egy elmaradhatatlan, felülmúlhatatlan momentum: WAMP design vásár az Erzsébet téren!
Kapjatok magatokra valami vidámat, kenjétek be magatokat alaposan naptejjel, pattanjatok kétkerekűre vagy bármilyen közlekedési eszközre, és irány az Erzsébet tér, ahol válogatott magyar művészek és színvonalas termékeik várnak rátok!
Ezúttal egy egész szekciót szentelnek a kilátogató kedves külföldieknek és mindazoknak, akik egy délelőtt vagy délután erejéig szívesen éreznék magukat turistának a saját városukban (mert néha jó is az…)! Matyó minták ihlette fülbevalók és kiegészítők, magyar utakon koptatott bicikligumikból készült övek és ékszerek, a városról készült képek és grafikák. Sőt, az urbánus élet a Hónap Designerének, Fehér Beatrixnek hála még ruhákon, szoknyákon és pólókon is visszaköszön!