KULTer.hu - WAMP Mini
38817
event-template-default,single,single-event,postid-38817,ajax_updown_fade,page_not_loaded

WAMP Mini

2013. Már. 3. - 10:00

1051 Budapest


Váci1 Üzletház, Váci u. 1.A design vásár mini szekciója kifejezetten a gyerekeket célozza meg a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig. A hónap első vasárnapján a téma legjobb hazai képviselői lesznek jelen kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel. A palettán gyerekruhák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb-nagyobb gyerekszoba-kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat.

A résztvevők között szerepel a Lyn és a Manuela márka, amelyek gyermekruha kollekciói új stílust csempésznek a legfiatalabb korosztály gardróbjába. Modelljeik kizárólag természetes alapanyagokból, limitált mennyiségben készülnek, így garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek.

A Freshka horgolt játék sorozatot, az Ibi és Aba egyedi babákat, táskákat, takarókat, párnákat, babzsákokat és kiegészítőket hoz el nekünk. A Cerkabella könyvkiadó igényes tartalmú, művészien illusztrált gyermek és ifjúsági könyvekkel készül, az Alphabetika pedig egy olyan nyomdázó workshopot szervez, amelynek keretében bárki egyedi feliratú plakátot készíthet a márka betűinek felhasználásával, amit aztán természetesen ajándékként haza is vihet.

A WAMP Mini vendége lesz a Mocorgó Bábos Gyerektorna csapata, akik egész napos foglalkozást szerveznek. A közös papírhajtogatás során repülő tárgyakat – repülőket, tölcséreket, bóbitákat – készítenek a gyerekekkel, amelyeket a nap során három alkalommal 12.00, 14.00 és 16.00 órakor röptetnek majd a Váci1 átriumában.