KULTer.hu - XI. Győri Könyvszalon
31736
event-template-default,single,single-event,postid-31736,ajax_updown_fade,page_not_loaded

XI. Győri Könyvszalon

2011. nov. 12. - 10:00

Győr


Győri Nemzeti Színház, Czuczor Gergely utca 7.


XI. Győri Könyvszalon
A kisalföldi megyeszékhelyen rendületlenül hisznek benne, hogy az olvasó ember a mai világban is pótolhatatlan érték: idén XI. alkalommal rendezik meg Győrben a Könyvszalont.
A Könyvszalon otthona évek óta a Győri Nemzeti Színház, ahol gazdag könyv- és programkínálattal várják az érdeklődőket.
A XI. Győri Könyvszalon egy teljes hétvégén keresztül ünnepli a könyvet, az írott szót, de a rendezvénysorozat nemcsak a könyvek seregszemléje, hanem Győrben három napig együtt lesz az egész ország olvasni szerető közössége: írók, költők, kiadók, előadóművészek várják az érdeklődőket.
A XI. Győri Könyvszalon célja az olvasás népszerűsítése, a kortárs magyar irodalom megismertetése, a könyvek és az események színes kavalkádja mindenkit olvasásra buzdít.
A Könyvszalon azt hirdeti: az információs társadalom szinte követhetetlen változásai, az internet, a mobiltelefonok világa mellett is fontos szerep jut a könyvnek: tudást hordoz, ismereteket sugároz, szórakoztat, kikapcsol.
A Könyvszalon sokaknak maga a földre szállt kultúrparadicsom, ahol izgalmas események – konferencia, színházi est, koncert, kerekasztal-beszélgetés, irodalmi vetélkedő, mesekuckó – színesítik a programot. A könyvek seregszemléjén egymásra talál író és olvasó, könyv és ember.