KULTer.hu - XIV. Antik Enteriőr régiség kiállítás és vásár
30072
event-template-default,single,single-event,postid-30072,ajax_updown_fade,page_not_loaded

XIV. Antik Enteriőr régiség kiállítás és vásár

2010. dec. 2. - 10:00

1055 Budapest


Néprajzi Múzeum, Kossuth Lajos tér 12.


XIV. Antik Enteriőr régiség kiállítás és vásár
A XIV. Antik Enteriőr régiség kiállítás és vásár, mely 1994-es debütálása óta hazánk első és egyetlen antikvitásokat bemutató vására, idén visszatér az első évek sikereinek helyszínére, a galériás negyed szomszédságában található Néprajzi Múzeum falai közé.

Festmények, dísztárgyak, szecessziós lakásdíszek, ékszerek, bútorok, étkészletek, szobrok, kilimpárnák, tálak, papírnehezékek, falikarok és még százféle kincs várja a régiségek rajongóit 2010. december 2-től 5-ig Budapest belvárosában.
A kiállítók közt megtalálhatók a szakma ismert és fontos szereplői – a neves galeristák, műkereskedők, árverező házak, lakberendező stúdiók, restaurátorműhelyek mellett művészeti magazinok és albumok kiadóival, belsőépítészeti és lakberendezési lapokkal, gyűjteményeket feldolgozó kiadványokkal is találkozhatnak a látogatók. A karácsonyi készülődés forgatagában, december első hétvégéjén megtartott vásáron a kiállított alkotásokat természetesen nem csak megcsodálni lehet: a komódtól a karikagyűrűig mindenki megtalálja a kedvére való és pénztárcájának megfelelő, karácsonyi ajándéknak is kiváló műtárgyat.